Béda révisi "Obrolan:Bangkong héjo"

207 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
→‎Artikel Sah: bagean anyar
(→‎Artikel Sah: bagean anyar)
 
Mung sakitu waé Kang {{gero|Dinototosugiarto}}. Hatur nuhun --[[Pamaké:A.R Dipusparaga|A.R Dipusparaga]] ([[Obrolan pamaké:A.R Dipusparaga|sawala]]) 5 Séptémber 2017 13.28 (UTC)
::Haturan téh {{gero|A.R Dipusparaga}}, hoyong diparios deui.--[[Pamaké:Dinototosugiarto|Dinototosugiarto]] ([[Obrolan pamaké:Dinototosugiarto|sawala]]) 6 Séptémber 2017 06.33 (UTC)
 
== Artikel Sah ==
 
{{done| Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas}} --[[Pamaké:A.R Dipusparaga|A.R Dipusparaga]] ([[Obrolan pamaké:A.R Dipusparaga|sawala]]) 8 Séptémber 2017 14.15 (UTC)