Béda révisi "Tabel lambang matematis"

taya kamandang éditan
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: meter → méter using AWB)
 
<td>minus
<td>[[aritmétik]]
<tr> <td colspan=3>9 &minus; 4 = 5 nu hartina mun salapan dikurangan opat, hasilna bakal lima. Tanda minus ogé nandakeun yén hiji angka [[angka négatif jeung non-négatif|négatif]]. Pikeun conto, 5 + (&minus;3) = 2 hartina mun lima ditambahkeun jeung négatif tilu, hasilna dua.<tr> <td colspan=3>8736 &minus; 365 = 5131
 
<tr>
Pamaké anonim