Béda révisi "Tepas"

1 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (ganti agenda panglawungan ku pakakas, supaya gampang bisi nu rek edit mobile)
m
|{{Wilujeng Sumping}}
|}
 
{| style="background-color:transparent" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"
|- valign ="top" align = "left"