Béda révisi "Hadi AKS"

11 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
[[Carpon]] munggaran [[Hadi AKS]] nu dimuat di majalah [[Katumbiri]] nya éta “Nu Mulang Pasosoré”<ref name="buku">[AKS, Hadi. 2012. "Kalapati"], Bandung: Kiblat.</ref>. Karangan-karanganna loba dimuat dina sawatara majalah jeung koran [[Sunda]] kayaning, [[Manglé]], [[Galura]], [[Cupumanik]], jeung média citak séjénna<ref name="buku">[AKS, Hadi. 2012. "Kalapati"], Bandung: Kiblat.</ref>. Karya-karya [[Hadi AKS]], anu geus medal mangrupa buku di antarana: novél [[Saéni]] (2014), kumpulan sajak [[Ombak Halimun]] (2002), kumpulan carpon [[Oknum]] (1998), kumpulan carpon [[Kalapati]] (2012), jeung réa- réa deui<ref name="buku">[AKS, Hadi. 2012. "Kalapati"], Bandung: Kiblat.</ref>.
 
==Rujukan==
 
{{Sastra-pondok}}
{{Daptar Sastrawan Sunda}}