Béda révisi "Novel"

623 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
Nambahan eusi jeung rujukan
(clean up, added stub, deadend tags using AWB)
(Nambahan eusi jeung rujukan)
'''Novel''' kaasup salah sahiji carita rékaan (fiksi), eusi jeung jalan caritana panjang tur loba bagian-bagianna.<ref name=":0">Sumarsono Tatang, Dkk, 2014. Pamekar Diajar Basa Sunda Kelas XI (jilid ka II): Bandung: Dinas Pendidikan Provinsi Jawa Barat.</ref> Diwangun ku [[basa lancaran]], [[palaku]] anu ngalakonna loba, mangsa nu kacaturna lila.<ref name=":0" /> Sanajan kaasup [[carita fiksi]], palaku, [[jalan carita]], tempat jeung waktu kajadianana bisa katarima ku akal, persis siga kajadian anu sabenerna.<ref name=":0" /> Eusi novel aya ogé anu didadasaran ku kajadian anu sabenerna, tapi éta kajadian téh ku pangarangna sok diréka-réka deui.<ref name=":0" />
{{Dead end|date=April 2017}}
'''Novel''' nyaéta karangan prosa anu panjang nu ngandung rangkaian carita kahirupan hiji jalma jeung jalma di sakelilingna jeung nonjolkeun watek jeung sifat satiap palaku. Nu nyerat novel nyaéta novelis.
 
==Unsur==
# [[Tema|Tema.]]<ref name=":0" />
{{unsurlist}}
# [[Galur]].<ref name=":0" />
 
# [[Palaku|Palaku.]]<ref name=":0" />
Tema
# [[Latar]].<ref name=":0" />
 
# [[Puseur sawangan]] atawa ''point of view.''<ref name=":0" />
== Referensi ==
# [[Gaya basa]].<ref name=":0" />
{{reflist}}
 
Wikipedia.co.id
 
[[Kategori:Sastra]]
 
{{stub}}
[[Kategori:Novel]]
1.718

éditan