Béda révisi "Novel"

616 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
ngajelaskeun eusi unsur
(ngajelaskeun eusi unsur)
 
==Unsur==
# [[Tema|Tema nyaéta nu ngatur ara unsur séjénna dina hiji carita.]]<ref name=":0" />
# Galur kaasup unsur penting dina hiji carita. Lantaran dina galur aya runtuyan kajadian, méré arah atawa ngatur kajadian naon waé anu kudu diheulakeun atawa dipandeurikeun, sarta nembongkeun sabab akibat kajadian dina carita.<ref name=":0" />
# [[Galur]].<ref name=":0" />
# Palaku nyaéta tokoh nu ngalalakon dina hiji carita. nilik jinisna mah aya nu disebut palaku utama jeung palaku tambahan.<ref name=":0" />
# [[Palaku|Palaku.]]<ref name=":0" />
# [[Latar]] nyaéta lingkungan sabudeur anu ngurilingan kajadian nu lumangsung dina hiji carita.<ref name=":0" />
# [[Puseur sawangan]] atawa ''point of view.'' ngandung arti (ku saha) dicaritakeunana éta karangan atawa titik caturan.<ref name=":0" />
# [[Gaya basa]] nyaéta cara ngungkapkeun pikiran ngaliwatan atawa maké basa nu has anu némbongkeun pribadi pangarang.<ref name=":0" />
 
[[Kategori:Sastra]]
1.718

éditan