Kalimah: Béda antarrépisi

24 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
mTidak ada ringkasan suntingan
Kalimah nyaéta wangun gramatikal panglegana.
#redirect [[Kalimah]]
==Wangenan Kalimah==
[[Kalimah]] nyaéta wangunan-wangunan basa anu miboga ciri-ciri ieu di handap.