Béda révisi "Cibadak, Sukabumi"

m
hapus kategori duplikat
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji using AWB)
m (hapus kategori duplikat)
 
'''Cibadak''' nyaéta salah sahiji [[kacamatan]] di [[Kabupatén Sukabumi]], [[Propinsi]] [[Jawa Kulon]], [[Indonésia]].
 
== Profil Pamaréntahan ==
=== Babagéan Administratif ===
 
=== Sajarah ===
 
== Profil Daérah ==
=== Wates Wilayah ===
 
=== Géografis ===
 
=== Démografi ===
 
=== Transportasi ===
 
== Poténsi ==
=== Pertanian ===
 
=== Perkebunan ===
 
=== Wisata ===
 
{{Kabupatén Sukabumi}}
[[Kategori:Kacamatan di Jawa Kulon|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sukabumi|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:{{PAGENAME}}| {{PAGENAME}}]]
2.038

éditan