Béda révisi "Malébér, Kuningan"

m
hapus kategori duplikat
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji using AWB)
m (hapus kategori duplikat)
 
}}
 
'''Malébér''' nyaéta salah sahiji [[kacamatan]] di [[Kabupatén Kuningan]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]] , [[Indonésia]].
 
<!--
[[Kategori:Kacamatan di Jawa Kulon|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kuningan|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:{{PAGENAME}}| {{PAGENAME}}]]
2.059

éditan