Béda révisi "Pulitik"

37 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
Malikkeun éditan DerekWinters, diganti deui ka vérsi ahir ku Ilhambot
m (Malikkeun éditan DerekWinters, diganti deui ka vérsi ahir ku Ilhambot)
{{Aksara|ᮕᮥᮜᮤᮒᮤᮊ᮪}}
 
'''Pulitik''' nyaéta prosés sarta cara kelompok pikeun [[nyieun kaputusan]]. Sanajan ilahar dipaké keur pamaréntah, sifat pulitik ogé ditalungtik di pausahaan, akademik, agama sarta institusi séjén. '''[[Élmu pulitik]]''' nyaéta élmu ngeunaan paripolah politik, uji akurasi sarta pamakéan kakuatan, contona kamampuan keur ngaruntagkeun lawan.
<!--