Béda révisi "Citakan:Gambar petingan/39 2017"

m
taya kamandang éditan
m
m
 
|vertikal = n
|gambar = The flight of a griffon.jpg
|tulisan1 = [[Manuk héring]] griffon keur ngawang luhureun gunungGunung Carmel di [[Israél]].
|tulisan2 = Manuk héring griffon luhureun gunungGunung Carmel
}}
7.131

éditan