Béda révisi "Gula kawung"

18 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
menambahkan Kategori:Gula menggunakan HotCat
m (→‎Mangpaatna: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Ngabogaan → mibanda)
m (menambahkan Kategori:Gula menggunakan HotCat)
[[Kategori:Kadaharan urang Sunda]]
[[Kategori:Bungbu]]
[[Kategori:Gula]]