JavaScript: Béda antarrépisi

154 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta)
mTidak ada ringkasan suntingan
'''JavaScript''' nyaéta [[basa]] skrip anu populer di [[internet]] jeung bisa dijalankeun dina lolobana [[panyungsi loka]] populer kayaning [[Google Chrome]], [[Internet Explorer]] (IE), [[Mozilla Firefox]], [[Netscape Navigator|Netscape]] jeung [[Opera]].
[[Kode]] JavaScript bisa diseselkeun dina [[kaca]] [[loka]] ngagunakeun [[tag]] SCRIPT.
[[Kategori:Kulawarga basa pamrograman JavaScript]]
[[Kategori:JavaScript]]
[[Kategori:Basa pamrograman]]
[[Kategori:Standar W3C]]
[[Kategori:Basa skrip]]