Béda révisi "Tepas"

m
taya kamandang éditan
m
m
Butuh pisan pitulung yeuh, nu aub di Wikipédia Sunda kiwari ngan saeutik pisan. Baraya anu ngokolakeunna ngariung dina '''[[Portal:Panglawungan|panglawungan]]'''.
<!--ahir hambalan2-->
<!--hambalan2b--><hr>
<!-- [[Gambar:Text-x-generic with pencil-2.svg|30px]]'''Artikel nu dipikabutuh'''<br>
Réa kénéh [[Husus:KacaDiteang|artikel anu dipikabutuh]] dina Wikipédia téh. Hayu babarengan ngalengkepan artikel anu ditataan dina daptar ieu dihandap:
{{Portal:Panglawungan/Artikel_nu_dipikabutuh}} -->
<!--ahir hambalan2b-->
<hr>