Buka ménu utama

Parobahan

Taya parobahan ukuran, 1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
'''Ciréng''' kapondokantéh wancahan tina '''aci digoréng''', nyaéta kadaharan nu ilahar di wewengkon [[Sunda]], dijieun tina [[aci]] [[sampeu]], [[bungbu|dibungbuan]], tuluy digoréng.
 
===Resép cireng===
*1 siung [[bawang bodas]], diparud
*30 g [[kacang kadelé bodas]], dikeueuman nepi ka hipu, tuluy pisahkeun
*1 batang [[bawang daun]], irisdirajang halussing lalembut
*minyak goreng
 
===Cara nyieun===
 
AdukGalokeun tipung jeung cai, tuluy tambahkeun pedes, jeung uyah nepi ka rata.
TambihanTambahkeun ku bahan séjénna, galokeun sing rata.
Goréng saséndok sa[[séndok]]-saséndok nepi konengka konéng jeung garing. Angkat garingkeun dina [[sérok]].
 
KanggoBahan anu diwincik di luhur téh keur nyieun 10 sikieun.
 
==Tingali ogé==
1.224

éditan