Buka ménu utama

Parobahan

7 bita dipupus, 1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
'''Ciréng''' téh wancahan tina '''aci digoréng''', nyaéta kadaharan nu ilahar di wewengkon [[Sunda]], dijieun tina [[aci]] [[sampeu]], [[bungbu|dibungbuan]], tuluy digoréng.
 
=== Resép cireng===
 
Bahan:
*minyak goreng
 
=== Cara nyieun= ==
 
Galokeun tipung jeung cai, tuluy tambahkeun pedes jeung uyah nepi ka rata.
17

éditan