Béda révisi "Bawang"

14 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (ngarapihkeun éjahan)
m
# [[Bawang beureum]] nyaéta bawang anu beutina beureum
# [[Bawang bodas]] nyaéta bawang anu beutina bodas
# [[Bawang daun|Bawang Daun]] nyaéta sabangsa bawang teu beutian daunna buleud panjang sarta sagedé [[curuk]].<ref name="sumber1"/>
Dumasar jenisna, bawang anu miboga mangpaat paling réa nyaéta [[Bawang bodas#Khasiatna|bawang bodas]].<ref name="sumber1"/> <br/> <ref name="sumber2">{{id}}[http://kabarinews.com/article/Berita_Amerika/Amerika_Tips/22_KHASIAT_BAWANG_PUTIH/2344=id manfaat bawang ] (diaksés tanggal 26 Oktober 2011)</ref>
==Tingali ogé==
2.845

éditan