Buka ménu utama

Parobahan

96 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
... nora catur sagara wulan; hartina (ditulis dina taun) 0 4 4 1 = 1440 Saka (1518 Maséhi)<ref name=":1" />.
{{pondok}}
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
[[Kategori:Basa Sunda]]
[[Kategori:Basa]]
[[Kategori:Pakeman basa Sunda]]