Buka ménu utama

Parobahan

5 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
'''Cilor''' nyaéta salah sahiji camilan has ti [[Kota Bandung|Bandung]] anu masih keneh sajenis jeung rengrengana saperti [[cilok]], [[cimol]] anu bahan dasarna tina [[aci]] anu digoréngna di campurkeun jeung [[endog]].<ref>{{Cite news|url=http://widhiaanugrah.com/resep-cilor-makaroni-yang-enak-sekali/#forward|title=Resep Cilor Makaroni yang Enak Sekali|date=2015-11-21|newspaper=Widhiaanugrah.com|language=en-USIndonésia|access-date=2017-10-12}}</ref> Biasana dipidangkeun make bungbu palengkeup [[saos]], sambel jeung kécap. aya pge tambahan lainna saperti maké topping barbecue atawa kéju. Kiwari camilan iyeu teu saukur jadi kadaharan anu khas ti Bandung, tapi geus sumebar ka sakuliah Jawa Kulon jeung Jakarta.
 
== Rujukan ==
17

éditan