Béda révisi "Kabupatén Lebak"

390 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
Kaca anyar: Kabupatén Lebak ngabogaan luas wilayah 2.859,96 Km², jeung ngarupakeun kabupaten pangligarna sa-propinsi Banten. Di kalereuna babatesan jeung Kabupaten Serang, di wetaneuna babatesan j...
m (Kaca anyar: Kabupatén Lebak ngabogaan luas wilayah 2.859,96 Km², jeung ngarupakeun kabupaten pangligarna sa-propinsi Banten. Di kalereuna babatesan jeung Kabupaten Serang, di wetaneuna babatesan j...)
(taya bédana)
1

éditan