Béda révisi "Kabupatén Lebak"

869 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
+kot akinfo dati2 +kat +iw
m (Kaca anyar: Kabupatén Lebak ngabogaan luas wilayah 2.859,96 Km², jeung ngarupakeun kabupaten pangligarna sa-propinsi Banten. Di kalereuna babatesan jeung Kabupaten Serang, di wetaneuna babatesan j...)
 
(+kot akinfo dati2 +kat +iw)
{{dati2|nami=Kabupatén Lebak
Kabupatén Lebak ngabogaan luas wilayah 2.859,96 Km², jeung ngarupakeun kabupaten pangligarna sa-propinsi Banten. Di kalereuna babatesan jeung Kabupaten Serang, di wetaneuna babatesan jeung Kabupaten Bogor jeung Sukabumi anu kaasup Propinsi Jawa Barat, di kiduleuna babatesan jeung Samudra Indonesia, jeung di kuloneuna babatesan jeung Kabupaten Pandeglang.
|propinsi=[[Banten]]
Ibukotana nyaeta |ibukota=[[Rangkasbitung.]]
|lega=1.304,47 km²
|pangeusi=1.125.000 (2003)
|kapadetan=361
|kacamatan=23
|kalurahan=-
|kodearea=0252
|dau=Rp. -
|lambang= [[Gambar:Logo lebak.gif|Lambang Kabupatén Lebak]]
|peta= [[Gambar:Locator_kabupaten_lebak.png]]
|kordinat= 60 18' - 70 00' LS<br/>1050 25'- 1060 30' BT
|dasar hukum=-
|tanggal=-
|motto=[[iman aman uman amin]]
|kapala daerah=[[Bupati]]
|nami kapala daerah=H. Mulyadi Jaya Baya
|web=-
}}
'''Kabupatén Lebak''' nyaéta salasahiji [[kabupatén]] di [[Propinsi]] [[Banten]]. Kabupatén ieu ngabogaan luas wilayah 2.859,96 Km², jeung ngarupakeun kabupaten pangligarna sa-propinsi Banten. Di kalereunakalereunnana babatesan jeung [[Kabupaten SerangSérang]], di wetaneunawetaneunanana babatesan jeung Kabupaten[[Kabupatén Bogor]] jeung [[Kabupatén Sukabumi|Sukabumi]] anu kaasup Propinsi [[Jawa Barat]], di kiduleuna babatesan jeung [[Samudra IndonesiaIndonésia]], jeung di kuloneunakuloneunnana babatesan jeung Kabupaten[[Kabupatén Pandeglang]]. Ibukotana nyaéta [[Rangkasbitung]].
 
{{Banten}}
{{Kabupatén Lebak}}
 
[[Kategori:Kabupatén di Indonésia|Lebak]]
[[Kategori:Kabupatén di Banten|Lebak]]
[[Kategori:Kabupatén Lebak|Kabupatén Lebak]]
 
[[en:Lebak Regency]]
[[id:Kabupaten Lebak]]
[[nl:Lebak (Bantam)]]
23.351

éditan