Buka ménu utama

Parobahan

Rujukan sama
'''Situs Kabuyutan Linggawangi''' nya eta salah sahiji kabuyutan [[urut]] [[karajaan]] Galunggung. <ref name=":0">{{Cite web|url=http://www.disparbud.jabarprov.go.id/wisata/dest-det.php?id=1056&lang=id|title=Situs Kabuyutan Linggawangi-Dinas Pariwisata dan Kebudayaan Provinsi Jawa Barat|website=www.disparbud.jabarprov.go.id|accessdate=2017-10-27}}</ref> Perenahna ieu [[situs]] téh di deukeut Saung Galah di Désa Linggawangi, kecamatan Leuwisari. Di dinya ogé aya situs Hégér Hanjuang. Ku kapercayaan masarakat dinya, nganggap yén Rumantak téh sésa karaton Galunggung.<ref>{{Cite web|urlname=http"://www.disparbud.jabarprov.go.id/wisata/dest-det.php?id=1056&lang=id|title=Situs0" Kabuyutan Linggawangi-Dinas Pariwisata dan Kebudayaan Provinsi Jawa Barat|website=www.disparbud.jabarprov.go.id|accessdate=2017-10-27}}</ref>
 
== Kampung Geger Hanjuang ==
Kampung Geger Hanjuang mangrupa tempat ditimukeuna prasasti pakakas tina keramik leutik, anu diprédiksi mangrupa titinggal Kabuyutan Galunggung.<ref>{{Cite web|urlname=http"://www.disparbud.jabarprov.go.id/wisata/dest-det.php?id=1056&lang=id|title=Situs0" Kabuyutan Linggawangi-Dinas Pariwisata dan Kebudayaan Provinsi Jawa Barat|website=www.disparbud.jabarprov.go.id|accessdate=2017-10-27}}</ref>
 
== Rujukan ==
17

éditan