Buka ménu utama

Parobahan

2 bita dipupus ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Cambridge International IGCSE| last = Sinaga,Basuki| first =Sofia| publisher =Cambridge University Press| location =Yogyakarta |Pages=20-26| year =2016|ISBN=9781316600054}}</ref>
 
Butuh waktu lila pikieun nyieun [[piring|sapiring]] gudeg, sanajan kitu gudeg mah henteu gampang [[haseum]] tur bisa ditunda dina [[waktu]] nu lumayan lila.<ref name=”Sukendro”/> Batur ngadahar gudeg taya lian: [[sangu]], [[hayam]], [[endog]], [[tahu]] , jeung sambel goréng kérécék (kurupuk kulit sapi, rambak).<ref name=”Sukendro”/><ref name=”Fajar”>{{Cite book | title = Menikmati Kelezatan Mkn Yogya, Smr, & Mg| last = Ayuningsih| first =Fajar | publisher =Cambridge University Press| location =Yogyakarta |Pages=12| year =2008|ISBN=9789792238570}}</ref>
 
17

éditan