Buka ménu utama

Parobahan

Taya parobahan ukuran, 1 tahun yang lalu
←Ngabolaykeun révisi 533475 ku 191.7.94.101 (Obrolan)
{{Shortcut|WK:B|WK:Shorcut}}
'''Tarabas''' mangrupa jenis [[Wikipedia:Alihan|kaca alihan]] husus anu nyadiakeun [[tumbuwiki]] sacara gancang anu dimaksudkeun pikeun kaca proyék Wikipédia atawa bagianna, biasanna tina '''[[Wikipedia:Ngaranspasi|ngaranspasi Wikipédia]]'''. Ilahar ogé dina kaca panglawungan jeung kaca obrolan dina unggal artikel. Mun aya tarabas kana hiji kaca atawa bagianna, éta téh sok dipidangkeun dina kacana hiji kotak informasi anu dijudulan ''Tarabas:'', sakumaha anu dipintonkeun di lebah luhur kaca ieu.
 
Tarabas dijieun pikeun éféktivitas éditor. Ieu ngamungkinkeun pikeun nyieun tarabas ka sakabéh kaca nu aya. '''[[Wikipedia:Kawijakan jeung
palanggeran|Kagunaan tarabas henteu dimaksudkeun pikeun numbukeun kaca kawijakan jeung palanggeran]].'''
[[Kategori:Wikipédia]]
17

éditan