Béda révisi "Kecap (basa Sunda)"

{{redirect|Kecap}}
{{Kecap (Basa Sunda)}}
'''Kecap''' nyaéta wangun katatabasaan pangleutikna. Kecap mangrupa bagian kalimah anu dicirian ku ayana randegan, ogé mibanda harti. Ku kituna, kecap téh bagian kalimah anu bisa mandeg mandiri sarta ngandung harti anu tangtu.<ref>{{Cite book|title=Kamus Umum Basa Sunda|last=LBSS|first=|publisher=Geger Sunten|year=2007|isbn=|location=Bandung|pages=}}</ref>
1.333

éditan