Béda révisi "Laporan laba rugi"

394 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(kaca annyar)
---------- (-)
Laba Bersih Rp. 52.289.000
 
== Format Laporan laba rugi ==
Aya dua format laporan laba rugi nu umumna dipaké dina aktivitas laporan kauangan perusahaan, nyaéta:
 
=== ''Single-Step Income Statement'' ===
Dina wangun single step, kabéh pendapatan jeung kauntungan nu kaasup unsur operasi ditempatkeun dina bagéan awal laporan laba rugi, dituturkeun ku sakabéh beban jeung kargian nu aya kaasup kategori operasi. Béda
1.714

éditan