Béda révisi "Laporan laba rugi"

397 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
kaca anyar
(kaca anyar)
 
=== ''Single-Step Income Statement'' ===
Dina wangun single step, kabéh pendapatan jeung kauntungan nu kaasup unsur operasi ditempatkeun dina bagéan awal laporan laba rugi, dituturkeun ku sakabéh beban jeung kargian nu aya kaasup kategori operasi. Béda antara total pendapatan jeung kauntungan sarta total beban jeung karugian Ngahasilkeun laba operasi:
 
=== ''Multiple-Step Income Statement'' ===
Laporan ieu misahkeun transaksi operasi ti transaksi ''non''-operasi, ogé ngabandingkeun biaya jeung beban sarta pendapatan nu aya patalina. Laba operasional nunjukkeun bédana antara aktivitas biasa jeung aktivitas nu teu biasa atawa ''insidentil''.
1.714

éditan