Béda révisi "Dapros"

507 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Dapros''' nyaéta salah sahiji kadaharan anu dijieun tina parud sampeu atawa tipung béas. Wangunna siga kembang nu ligar, warna-warni, jeung ngarangkadak beukah. Matak pant...
(Nyieun kaca anyar '''Dapros''' nyaéta salah sahiji kadaharan anu dijieun tina parud sampeu atawa tipung béas. Wangunna siga kembang nu ligar, warna-warni, jeung ngarangkadak beukah. Matak pant...)
(taya bédana)
1.227

éditan