Béda révisi "Dapros"

39 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
'''Dapros''' nyaéta salah sahiji kadaharan anu dijieun tina [[parud]] [[sampeu]] atawa [[tipung]] [[béas]].<ref>{{Cite news|url=https://www.sumedangonline.com/ramadhan-kurupuk-dapros-meroket/11161/|title=Ramadhan, Kurupuk Dapros Meroket|last=Gunawan|first=Pitriyani|newspaper=SUMEDANG ONLINE {{!}} Berita Seputar Sumedang|language=en-US|access-date=2017-12-11}}</ref> Wangunna siga [[kembang]] nu ligar, warna-warni, jeung ngarangkadak beukah. Matak pantes, sok aya nu nyebut kembang goyang atawa [[saroja]]. Cara nyieunna adonan tina bahan utama dicampur jeung [[bungbu]] sapuratina kaasup warna keur ngahudang [[rasa]] nu ngadaharna, tuluy geus galo diwangun ligar jiga kembang maké cétakan[[citakan]] husus. Sanggeus kitu, tuluy dipoé nepi ka garing. Lamun geus garing mah tuluy digoréng nepi ka [[asak]].
 
== Rujukan ==
1.227

éditan