Béda révisi "SCTV"

18 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: rubah → robah)
Kakara dina taun [[1993]], dumasar kana SK Menteri Penerangan NO. 111/1992, SCTV ngalakukeun siaran nasional ka sakumna wewengkon di [[Indonésia]].<ref name="sctv"/> Pikeun ngantisipasi amekaran industri télévisi jeung ogé kalawan nimbang-nimbang [[Jakarta]] minangka puseur boh kakawasaan boh [[ékonomi]], ti mimiti taun [[1993]] nepika taun [[1998]], SCTV mindahkeun basis operasi siaran nasionalna ti [[Surabaya]] ka [[Jakarta]] kalawan dina sababaraha tahap.<ref name="sctv"/>
 
Dina taun 1999 SCTV dan [[O Channel]] ngalakukeun siaranana kalawan asional ti Jakarta.<ref name="sctv"/> Sawatara éta, ngantisipasi kamekaran [[téhnologi]] informasi anu beuki ngarah kana konvergénsi média SCTV ngamekarkeun poténsi multimédiana kalawan medalkeun situs http://www.liputan6.com, http://www.liputanbola.com.<ref name="sctv"/> Ngaliwatan éta situs téh, SCTV teu ngan saukur noel masarakat Indonésia di wewengkon Indonésia wungkul tapi ogé di sakuliah [[dunya]].<ref name="sctv"/> Dina kamekaran satulyna, ngaliwatan indung pausahaan PT. Surya Citra Media tbk. (SCM), SCTV ngamekarkeun poténsi usahana nepika [[mancanagara]] jeung nembus wengkuan konsép siaran tradisional kana konsép industri média anyar.<ref name="sctv"/>
 
==Sumber==