Béda révisi "6 Januari"

1 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
(→‎Tumbu luar: clean up, replaced: {{months}} → {{bulan}} using AWB)
'''6 Januari''' nyaéta poé ka-6 dina sataun <!--(ka-309 dina [[taun kabisat]]) dina [[kalénder Gregorian]], sésana 57 poé.-->
 
== Kajadianpalestina ==
 
== Nu babar ==
 
1

éditan