Béda révisi "Lalay"

151 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q28425)
m
 
Lalay béda jeung sato nu bisa ngapung séjénna, jangjang lalay mah tina kulitna nu aya dina ramo-ramona.<ref name="buku 2" /> Lalay kaasup sato nu leutik.<ref name="buku" /> Panjangna ngan saukur 7,5&nbsp;cm tina irung nepi ka buntutna.<ref name="buku" /> Tapi aya ogé anu leuwih gedé, sok disebut [[kalong]], rubak jangjangna bisa nepi ka 1,5 m.<ref name="buku" />
 
Lalay ogé kaasup sato anu liar ti peuting, umumna sok cicing di jero guha atawa dina tatangkalan, sarta hirup sacara kelompok (ngabubuhan).<ref name="buku" />
 
<gallery>
File:Macrog_sobrin_120912-0071_tdp.jpg
File:Macrog_sobrin_120912-0061_tdp.jpg
File:Macrog_sobrin_120912-0056_tdp.jpg
</gallery>
==Rujukan==
{{reflist}}
2.061

éditan