Béda révisi "Nikah"

1.005 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Nikah''' numutkeun saréat agama Islam nyaéta ngahijikeun atawa ngumpulkeun. Bisa ogé nikah dihartikeun kana akad atawa ijab kabul nu ngalantarankan ayana hiji hubung...
(Nyieun kaca anyar '''Nikah''' numutkeun saréat agama Islam nyaéta ngahijikeun atawa ngumpulkeun. Bisa ogé nikah dihartikeun kana akad atawa ijab kabul nu ngalantarankan ayana hiji hubung...)
(taya bédana)
5

éditan