Béda révisi "Nikah"

23 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Nikah''' numutkeun saréat agama Islam nyaéta ngahijikeun atawa ngumpulkeun. Bisa ogé nikah dihartikeun kana akad atawa ijab kabul nu ngalantarankan ayana hiji hubung...)
 
 
== Rujukan ==
[[kategori:kaislaman]]
5

éditan