Béda révisi "Nikah"

13 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
== Rukun nikah ==
Rukun nikah dina agama Islam aya 5.
Rukun nikah dina agama islam aya 5. Nyaéta; calon [[pangantén]] [[awéwé]] jeung [[lalaki]], wali ti pihak awéwé, [[ijab kabul]], saksi 2 urang jeung tanpa paksaan. Lamun aya salah sahiji rukun éta henteu cumpon maka pertikahan henteu sah.
*Calon [[pangantén]] [[awéwé]]
*Calon pangantén [[lalaki]]
*Wali ti pihak awéwé
*[[Ijab kabul]]
*Saksi 2 urang kalawan euweuh paksaan.
Lamun aya salah sahiji rukun éta henteu cumpon maka pertikahan henteu sah.
 
== Rujukan ==
1.664

éditan