Béda révisi "Kabupatén Karawang"

86 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (→‎Sajarah: Ngarapihkeun éjahan, replaced: jang → pikeun)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
|propinsi=[[Jawa Barat]]
|ibukota=[[Pedes, Karawang|Pedes]]
|foto=
|caption=
|lega=1.737,30 km²
|pangeusi=1.940.000 (2003)
|kodearea=0267
|dau=Rp. -
|lambang= [[Gambar:Lambang Kabupaten Reynan-Karawang-emblem.gifjpg|100px]]
|peta= [[Gambar:Locator_kabupaten_karawang.png|300px]]
|kordinat=-
|dasar hukum=-
|tanggal=-
|motto=-
|kapala daérahdaerah=bupati[[Bupati]]
|nami kapala daérahdaerah=-adeAde suaraSuara
|kapala daerah1=[[Wakil Bupati]]
|web=www.karawangkab.go.id
|nami kapala daerah1=-
|web=www.{{url|karawangkab.go.id}}
}}
'''Kabupatén Karawang''' mangrupa hiji [[kabupatén]] di [[Propinsi]] [[Jawa Barat]], [[Indonésia]]. Ibukotana nyaéta '''Karawang'''. Kabupatén ieu wawatesan jeung [[Kabupatén Bekasi]] tur [[Kabupatén Bogor]] di beulah kulon, [[Laut Jawa]] di beulah kalér, [[Kabupatén Subang]] di beulah wétan, [[Kabupatén Purwakarta]] di beulah wétan kidul, sarta [[Kabupatén Cianjur]] di beulah kiduleunnana.
598

éditan