Béda révisi "Kabupatén Sragén"

14 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
|kodearea= ---
|dau=Rp. ---
|lambang= [[Gambar:Lambang SragénKabupaten Sragen.jpgtif|80px]]
|peta= [[Gambar:Locator_kabupaten_SragénLocator_kabupaten_sragen.png|300px]]
|kordinat= ---
|dasar hukum= ---
598

éditan