Béda révisi "Kabupatén Karawang"

70 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
|propinsi=[[Jawa Barat]]
|ibukota=[[Pedes, Karawang|Pedes]]
|foto=[[Gambar:Bendungan walahar karawang - panoramio.jpg|300px]]
|foto=
|caption=Bendungan Walahar
|lega=1.737,30 km²
|pangeusi=1.940.000 (2003)
598

éditan