Béda révisi "Tulip"

16 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
Nyirian kalimah nu euweuh rujukan
m
(Nyirian kalimah nu euweuh rujukan)
 
== Spésiés ==
* Tulip [[Acuminata]] ; Jenis tulip anu langka, kembangna warna beureum, bagéan luhurna lencop, sedeng bagéan handapna warna konéng.{{Fact}} Sok disebut ''tulip api''. <ref name=":0" />
* Tulip [[Agenensis]] ; Jenis tulip anu kembangna warna beureum, jeung warna hideung konéng di tengahna.<ref name=":0" />
* Tulip [[Armena]] ; Jenis tulip anu asalna ti Turki, tumuwuh di wewengkon suku gunung batu.<ref name=":0" />
* Tulip [[Auchierana]] ; Jenis tulip anu kembangna warna kayas jeung tengahna warna konéng.{{Fact}} Sumebar di sababarah nagara di antarana Lebanon, Suriah, Turki, Iran, Israél jeung Rusia. <ref name=":0" />
* Tulip [[Batalini]] ; Jenis tulip anu warnana konéng sumebarna di Uzbékistan. <ref name=":0" />
* Tulip [[Bakeri]] ; Jenis tulip anu liar di Crete, kembanganna bulan Maret nepi ka April.<ref name=":0" />