Béda révisi "Saung Angklung Udjo"

59 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
Nyirian kalimah nu euweuh rujukan
(Nyirian kalimah nu euweuh rujukan)
== Fasilitas ==
*  Balé Karesemen
Tempat keur ngumpul sok ogé dipaké pintonan.{{Fact}} Aya [[panggung]] keur [[karawistan]] jeung korsi nu dijieunna tina awi.<ref name=":1" />
* Buruan Sari Asih
Didieu urang bisa diuk nyantei sabari ngarasakeun suasana khas Sunda. <ref name=":1" />
* Pusat Produksi Angklung
Urang bisa ningali kumaha prosés jeung diajar cara nyieun [[angklung]].{{Fact}}
* Sentra Penyuluhan Kehutanan
Unit kagiatan nu kerjasama jeung departemen kehutanan bakal méré katerangan keur miara [[tatangkalan]] sangkan méré kontribusi ka lingkungan.<ref name=":1" />
* [[Saung]] dan [[dapur]] Udjo
Tempat keur ngumpul sabari ngarasakeun suasana khas Sunda.{{Fact}} Didieu ogé bisa mesen kadaharan khas Sunda. {{Fact}}
 
Saung Angklung Udjo ogé miboga:
* Tempat parkir nu lega.{{Fact}}
* Toko souvenir.{{Fact}}
* WC.{{Fact}}
 
== Akses ==