Béda révisi "Farm House Lémbang"

8 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar Bandung réa ku tempat pelesir, salah sahijina nya éta '''Farm House Lémbang.''' Ieu tempat pelesir remi dibuka pikeun umum bulan Juli 2015<ref name=":0">{{C...)
 
[[Kota Bandung|Bandung]] réa ku tempat pelesir, salah sahijina nya éta '''Farm House Lémbang.'''{{Fact}} Ieu tempat pelesir remi dibuka pikeun umum bulan Juli 2015<ref name=":0">{{Cite news|url=https://tempatwisatadibandung.info/farmhouse-lembang-bandung/|title=FarmHouse Lembang Bandung - Info Harga Tiket Masuk & Fasilitas|date=2017-05-29|newspaper=Tempat Wisata di Bandung|language=id-ID|access-date=2018-02-15}}</ref>. Sistem marketing di '''Farm House Lémbang''' sarua kawas '''[[De'Ranch Lémbang]], [[Floating Market]] jeung [[Rumah sosis]]''', sabab masih kénéh ngahiji dina group anu sarua<ref name=":0" />.
[[Gambar:Farm_House_Susu_Lembang_Bandung.jpg|pus|jmpl|<ref>{{Cite web|url=http://www.hargajoss.com/2016/10/harga-tiket-masuk-farm-house-susu-lembang.html|title=Harga Tiket Masuk Dan Foto Farm House Susu Lembang Bandung Terbaru 2018|last=Author|first=Nama|website=Harga Terbaru 2018|accessdate=2018-02-15}}</ref>Farm House Susu Lembang Bandung]]