Béda révisi "Curug Cikaso"

45 bita dipupus ,  2 tahun yang lalu
Gambar Cikaso.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku JuTa
(Nyirian kalimah nu euweuh rujukan)
(Gambar Cikaso.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku JuTa)
[[Gambar:Cikaso.jpg|pus|jmpl|Curug Cikaso]]
 
Objék wisata '''Curug Cikaso''' lokasina di basisir kulon pulau [[Jawa (pulo)|Jawa]] , tegesna di Kampung [[Cintri]] kecamatan [[Cibitung, Sukabumi|Cibitung]] [[Kabupatén Sukabumi]]<ref>{{Cite news|url=https://www.pintuwisata.com/pesona-curug-cikaso-yang-mengagumkan|title=Pesona Curug Cikaso Yang Mengagumkan - Pintu Wisata|date=2016-03-02|newspaper=Pintu Wisata|language=en-US|access-date=2018-02-14}}</ref>. Ieu curug miboga jangkung 80 meter<ref name=":0">{{Cite news|url=http://www.wisatajabar.com/2015/11/lokasi-dan-rute-menuju-curug-cikaso.html|title=Lokasi dan Rute Menuju Curug Cikaso, Sukabumi|newspaper=wisatajabar.com|access-date=2018-02-14}}</ref>. Caina ngalir nepi ka muara [[Tegalbuleud, Sukabumi]].{{Fact}} Panorama nu éndah kacipta lantaran réa tutuwuhan tur diaping ku tilu curug lianna anu padeukeut jeung ieu curug.{{Fact}} Tilu curug éta diantarana aya Curug Aseupan, Curug Aki jeung Curug Méong<ref name=":0" />.
 
1.633

éditan