Wikipedia:Cara nyieun artikel anyar: Béda antarrépisi

Val noval
mTidak ada ringkasan suntingan
(Val noval)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Val Noval
Sing saha baé, kaasup anjeun, bisa nulis/ngeusian Wikipédia! Mangga ketikkeun judulna dina kotak di handap, klik "Jieun artikel", lajeng kawitan baé nyerat: OESMANE BEN GOITA
Artis Musik
 
Noval aryana atau yg di panggil akrab Val noval ini adalah pembawa acara,komedian & penyanyi berkebangsaan indonesia berdarah jawa & sunda Val noval juga mantan dari grup rumah sakit jiwa 2017 dan juga duo rempong sejak 2013. Wikipedia
<inputbox>
type=create
preload=Template:New_page
editintro=
width=45
</inputbox>
----
'''Kaca anyar''' ditangtukeun ku aya henteuna [[jujutan kaca]]. Prinsipna mah, nyieun kaca anyar téh sarua jeung ngédit kaca kosong.
 
Lahir : 29 Oktober 10/2003 Gunung kidul wonosari , yogyakarta
Pikeun hal-hal ngeunaan éditan sacara umum, hususna ''[[markup language]]'' ''[[wikitext]]'', tempo [[Wikipédia:Cara ngédit kaca]].
Agama : islam
 
Nama asli : Noval aryana
 
Saudara kandung : Via Novia Syafaat (adik)
Orang tua : Marsilah , Aca
 
Mantan grup : Rumah sakit jiwa (sejak 2017), Duo rempong (sejak 2013)
 
==Léngkah-léngkah nyieun artikel anyar==
Pamaké anonim