Béda révisi "Wikipedia:Cara nyieun artikel anyar"

taya kamandang éditan
(Val noval)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Sangkan leuwih jelas, léngkah-léngkah nyieun artikel anyar bisa ditingali dina [http://www.slideshare.net/WikimediaID/wiki-sabanda-cara-membuat-artikel Cara Nyieun Artikel Anyar]
 
Url :www.val noval.com
==Nyieun artikel tina URL==
URL nu patali jeung kaca ramat nu can aya bakal némbongkeun téks nu aya na [[MediaWiki:Noarticletext]].
 
Kaca ieu mibanda tumbu édit, nu salajengna nujul ka dijieunna kaca dimaksud.
Pamaké anonim