Buka ménu utama

Parobahan

42 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
{{flag|CIS}}<br />
[[Komunitas Ékonomi Eurasia]]<br />
[[Gambar:CSTO Flag of the Collective Security Treaty Organization.pngsvg|22px|border]] [[Pakta Patahanan Kaamanan Koléktif]]<br />
[[Gambar:OSCE logo.svg|22px]] [[Organisasi pikeun Kaamanan jeung Sabilulungan di Éropa]]<br />
[[Organisasi Sabilulungan Shanghai]]<br />