Béda révisi "Basa Rusia"

42 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: eo → éo, salasahiji → salah sahiji using AWB)
{{flag|CIS}}<br />
[[Komunitas Ékonomi Eurasia]]<br />
[[Gambar:CSTO Flag of the Collective Security Treaty Organization.pngsvg|22px|border]] [[Pakta Patahanan Kaamanan Koléktif]]<br />
[[Gambar:OSCE logo.svg|22px]] [[Organisasi pikeun Kaamanan jeung Sabilulungan di Éropa]]<br />
[[Organisasi Sabilulungan Shanghai]]<br />