Wikipedia:VisualÉditor: Béda antarrépisi

mTidak ada ringkasan suntingan
Tag: suntingan sumber
* '''Nulungan pamaké anyar''' - Lamun peluncuran VisualÉditor suksés tangtuna waé bakal loba pamaké anyar. Sanajan cara ngéditna leuwih babari tapi keukeuh néangan pituduh pikeun ngayakeun interaksi jeung komunitas mah kawilang hésé. Mangga diantos pisan pangrojongna [[mw:Special:MyLanguage/VisualEditor/Portal/New users|di meja pitulung, atawa dina saluran pitulung IRC]] pikeun nulungan para pamaké anyar sangkan leuwih wanoh jeung Wikipédia.
 
Naon nya
== Pranala luar ==
{{Commonscat|VisualEditor}}
* [[mw:VisualEditor|Halaman mediawiki.org]] ngeunaan VisualEditor, kaasup [[mw:VisualEditor/status|jadwal laporan statusna]] jeung [[mw:Help:VisualEditor/User_guide/id|kaca pitulung]]
* [[mw:Parsoid|Halaman mediawiki.org]] anu patali jeung Parsoid
* [[m:VisualEditor/Newsletter]]
 
[[kategori:VisualEditor]]
6

éditan