Béda révisi "1207"

6 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
 
 
== Kajadian ==
*7 Oktober - Kabupaten[[Kabupatén Indramayu]] didirikan dina [[Karajaan Sunda]]
 
== Nu babar ==
== Nu pupus ==
Pamaké anonim