Buka ménu utama

Parobahan

11 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
[[Gambar:Wikipedia-logo-v2.svg|thumb|right|Logo Wikipédia Sunda]]
[[Gambar:Wikipedia Sunda-sundanese_script.png|thumb|Wikipédia dina aksara sunda]]
Wikipédia nyaéta énsiklopédi nu dijieun ngagunakeun software wiki. Hartina, singsaha waé dihaturan ilubiung, kalayan bisa ngarobah atawa ngeusian artikel énsiklopédina. Ieu proyék téh dimimitian [[15 Januari]] [[2001]], nu mangrupa divisi nirlaba ti Yayasan Wikimédia. Mun artikel tina sakumna basa digabungkeun, kiwari geus leuwih ti sajuta artikel, nu ampir satengahna dina [[basa Inggris]].