Béda révisi "Malawi"

Taya parobahan ukuran ,  2 tahun yang lalu
m
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nya éta → nyaéta (3))
 
Malawi dibagi kana 28 [[distrik di Malawi|distrik]] dina 3 [[région di Malawi|région]]:
 
[[File:MW-Districts.pngsvg|260px|center]]
 
{| style="margin:auto;"
2

éditan