Béda révisi "Babatuan"

112 bita dipupus ,  3 tahun yang lalu
m
wikidata interwiki
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji using AWB)
m (wikidata interwiki)
 
[[Kategori:Géologi]]
[[Kategori:Bahan]]
 
[[eo:Roko]]
[[id:Bebatuan]]
[[new:पाऱै (तमिल संकिपा)]]
[[vi:Đá (địa chất)]]
42.005

éditan